Aquila Pastë Oksid Zinku * 40 G

Lekë 100.00
Title:  
Pastë me Oksid Zinku.

40 gram

Pastë e efektshme në parandalimin e dermatiteve me natyrë të ndryshme.
Ka një veprim antiseptik, antiinflamator dhe adstrigjent falë përbërësit kryesor Oksidit të Zinkut.
  • Përdoret në irritimet që shkaktohen nga pelenat tek femijët dhe plagët dekubituese (të shkaktuara nga pozita shtrirë) tek të moshuarit.
  • Krijon një barrierë mbrojtëse kundrejt lagështirës dhe substancave irrituese.
  • Mban lëkurën e butë dhe të hidratuar.
  • Pas pastrimit të zonës së prekur, aplikoni pastën dhe masazhoni butësisht deri në përthithje.
  • Mund të përdoret disa herë në ditë sipas nevojës.

Shiko edhe