Baby Cream Vitamine A-D-E  65 GR

Baby Cream Vitamine A-D-E 65 GR

Lekë 120.00
Title:  
Krem hidratues për lëkurat sensitive të bebave. 

65 gram

Baby Cream përmban vitaminat A, D, dhe E, të cilat kanë veprim hidratues, mbrojtës dhe rigjenerues për lëkurën.

Kremi përdoret për të trajtuar:

  • Irritimin dhe skuqjen e lëkurës  
  • Lëkurën e thatë ose të copëzuar
  • Prerjet ose djegiet e vogla


Aplikoni kremin në zonën e cila duhet trajtuar.

Shiko edhe