Babytol D3 * 30

Lekë 1,850.00
Title:  
Suplement me vitaminë D3, esenciale për fëmijën tuaj që nga lindja.

400 IU

Vitamina D3 përdoret si një trajtim parandalues që nga dita e 8 pas lindjes, sipas rekomandimeve ndërkombëtare pediatrike Europiane dhe kombëtare, për zhvillim të shëndetshëm të kockave dhe dhëmbëve. Defiçienca e vitaminës D3 mund të shkaktojë dobësim të kockave, demineralizim dhe hollim të tyre – duke sjellë sëmundjen e raktizmit.


Kapsulat twist-off janë të përbëra prej xhelatine të ngrënshme, e cila tretet në ujë dhe është plotësisht e sigurt për t’u përdorur tek foshnjat.

Forma unike e kapsulave mundëson aplikim të lehtë me dozim të saktë!

Rrotullojeni, tërhiqeni, hiqni pjesën e sipërme të kapsulës dhe përmbajtjen hidheni direkt në gojën e foshnjës.

Doza e rekomanduar ditore është 400 IU (1 kapsul).

Me një kapsulë në ditë, do të jeni absolutisht i sigurt se fëmija juaj do të marrë sasinë e nevojshme të vitaminës D për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm.

Shiko edhe