Babytol DHA Omega * 30

Lekë 1,984.00
Title:  
Suplement me Omega-3 për një fëmijë të shëndetshëm dhe të zgjuar.

30 kapsula xhelatinoze.

DHA, një nga 3 acidet yndyrore Omega-3, ka rëndësinë më të madhe për sa i përket zhvillimit të trurit dhe zhvillimit të shikimit tek fëmija juaj. Është përbërësi strukturor më i rëndësishëm i trurit dhe retinës.

Acidet Yndyrore DHA Omega-3, kanë rol në:

  • Zhvillimin e sistemit nervor tek fëmija
  • Zhvillimin e trurit dhe funksioneve konjitive
  • Zhvillimin e funksioneve psikomotore
  • Zhvillimin normal të të parit në gjithë kompleksitetin e tij (nga retina deri në interpretimin në tru të pamjeve)

Pas 6 muajve të parë të jetës, qumështi i gjirit i vetëm nuk mund të plotësoje nevojat energjitike dhe nutricionale të organizmit. Gjithashtu nuk përmbush nevojat për acidet yndyrore Omega-3 (DHA). Për këtë arsye është e nevojshme të përdoret një suplement me përmbajtje të omega-3 në dietën e fëmijës.Kapsulat twist-off janë të përbëra prej xhelatine të ngrënshme, e cila tretet në ujë dhe është plotësisht e sigurt për t’u përdorur tek foshnjat.

Forma unike e kapsulave mundëson aplikim të lehtë me dozim të saktë! Rrotullojeni, tërhiqeni, hiqni pjesën e sipërme të kapsulës dhe përmbajtjen hidheni direkt në gojën e foshnjës.

Doza e rekomanduar e vajit të peshkut për fëmijët në mënyrë që të arrihen nevojat ditore për DHA, variojnë sipas moshës 100-150 gr vaj peshku në javë

Babytol DHA Omega-3 rekomandohet 1 kapsul në ditë.


Shiko edhe