BB Ecologic Nappies

Lekë 1,700.00
Masa:  
Pelenat BB Ecologic përbëhen nga gati 50% materiale natyrale dhe te biodegradueshme.

-

Pelenat BB Ecologic përbëhen nga gati 50% materiale natyrale dhe te biodegradueshme. Celuloza natyrale e marrë gjithomnë nga pyjet të cilat janë menaxhuar me përgjegjësi të plotë ekologjike dhe të certifikuar nga FSC dhe TFC (jo e zbardhur me klor). Përmban një shtresë të hollë ultra absorbuese e cila përthith shpejt dhe ruan lagështinë për të siguruar shtresën më të thatë të mundshme deri në 12 orë.

  • Pelenat BB Ecologic janë ultra të holla dhe shumë absorbuese me një shtresë të sipërme që tëheq lagështinë dhe lë lëkurën delikate të bebes të thatë.
  • Ecolabel, FSC, dhe të certifikuar nga Oeko-Tex.
  • Prodhuar në Francë.

Shiko edhe