Bells Children's Cough Syrup * 100 ML

Bells Children's Cough Syrup * 100 ML

Lekë 1,012.00
Title:  
Shurup qetësues i kollës tek fëmijët.

100 ml

Bells Children's Cough Syrup është bërë me Mjaltë të Pastër për të qetësuar fytin dhe gjoksin e irrituar. 

Jo i përshtatshëm për fëmijët nën 3 vjeç.

Dozimi:

  • 5 ml çdo 4 orë.
  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Shiko edhe