Bell's Children's Vitamin C * 100 ML

Bell's Children's Vitamin C * 100 ML

Lekë 1,012.00
Title:  
Suplement ushqimor me Vitaminë C që ndihmon në rritjen e imunitetit.

100 ml

  • Vitamina C është një pjesë e rëndësishme e një diete të ekuilibruar, duke ndihmuar trupin të promovojë shërimin dhe të luftojë infeksionet. 
  • Marrja  e Vitaminës C ndihmon zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve më të fortë.

  • Foshnjat 6 muajsh- 2 vjeç: 2.5 ml të holluar me pak ujë. 
  • Fëmijët 2 vjeç e lart: 5 ml në ditë.

Shiko edhe