Bimbovit DK Gocce * 15 ML

Bimbovit DK Gocce * 15 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement me Vitaminë D dhe K.

15 ml

Bimbovit DK është një suplement ushqimor me vitaminë D dhe vitaminë K, formuluar në rast të mungesës ose rritjes së kërkesës së këtyre vitaminave nga organizimi i fëmijës tuaj.

  • Vitamina D ndihmon në funksionimin normal të sistemit imunitar, niveleve të kalciumit në gjak, mirëfunksionimin e kockave dhe dhëmbëve dhe në funksionimin normal të muskujve.
  • Vitamina K ndihmon në koagulimin normal të gjakut dhe luan një rol të rëndësishëm në formimin e kockave.

Rekomandohet të merret doza (400 IU e Vitaminës D3 dhe 50 mcg e Vitaminës K1), e barasvlefshme me 4 pika në ditë, të tretura në pak qumësht të ngrohtë ose direkt në gojë. 

Për përdorim të saktë të produktit në moshën pediatrike, këshillohet të konsultoheni me mjekun.

Paralajmërime:

  • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. 
  • Mbajeni larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç.
  • Suplementet nuk mund të zëvendësojnë dietën ushqimore. 

Shiko edhe