Bimbovit Ferro Gocce * 15 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement me përmbajtje të Hekurit, Vitaminës B12, Vitaminës C dhe Acidit Folik pwr

15 ml

Bimbovit Ferro është një suplement me përmbajtje Hekuri, Acidi Folik, Vitaminë C dhe Vitaminë B12, e nevojshme në rastet e defiçiencave të këtyre vitaminave dhe për parandalimin e anemisë.

  • Hekuri është thelbësor për prodhimin e rruazave të reja dhe shpesh ai duhet të plotësohet në organizmin e foshnjës së porsalindur për të shmangur rrezikun e Anemisë.
  • Acidi folik është një përbërës thelbësor i eritrocideve dhe është një faktor kryesor në sintezën e rruazave të kuqe të gjakut.
  • Vitamina B12 është një tjetër element kritik i sintezës së eritrociteve dhe një përbërës strukturor i vendit ku lidhet hekuri në çdo rruazë të kuqe.
  • Vitamina C ka një veprim antioksidues dhe bën më efektive përthithjen e hekurit në organizëm.
Indikacionet:
  • Anemi e parakohshme;
  • Anemi në tremujorit e dytë të jetës;
  • Mungesë hekuri në fëmijëri dhe adoleshencë.

Tek foshnjat e porsalindura, rekomandohen 3-6 pika në ditë, sipas rekomandimit të mjekut.

Në semestrin e parë të jetës së foshnjës, rekomandohen 5 pika në ditë.

Pas semestrit të dytë të jetës së foshnjës, rekomandohen 5-7 pika në ditë.

Nga viti i 2-të deri në vitin e 6-të të jetës, rekomandohen 6-7 pika në ditë.

Tek fëmijët mbi 6 vjeç, rekomandohen 7-10 pika në ditë.

Shiko edhe