Bimbovit Fluoro * 15 ML

Bimbovit Fluoro * 15 ML

Lekë 1,100.00
Title:  

Suplement me Vitamina, Fluor dhe Acid Folik.

15 ml

Bimbovit Fluoro është një suplement vitaminash me përmbajtje fluori dhe acidi folik, indikuar në rastet e defiçiencave të vitaminave nga dieta ushqimore.

 • Fluori është i rëndësishëm në parandalimin e kariesit dentar, forcon smaltin e dhëmbëve, rimineralizon dhe ul prodhimin e acidit nga ana e pllakava bakteriale.
 • Acidi Folik ndihmon në përthithjen e hekurit në organizëm dhe në zhvillimin e rruazave të kuqe të gjakut.
 • Vitamina D kontribuon në zhvillimin normal të kockave dhe dhëmbeve, në sistemin imunitar dhe në mbajtjen e niveleve të kalçiumit në gjak.
 • Vitaminat e grupit B janë të rëndësishme për metabolizmin energjitik dhe favorizojnë përthithjen e substancave ushqyese.

Indikacionet:

 • Parandalimi i Kariesit dentar.
 • Parandalimi i Rakitizmit.
 • I rëndësishëm në etapat e rritjes së fëmijës.Doza e rekomanduar është 6 pika në ditë. Mund të ndahet edhe në dy administrime të ndryshme.

Kujdes!

 • Konsultohuni me mjekun para përdorimit të produktit.
 • Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
 • Suplementet nuk zëvendësojnë dietën ushqimore.
 • Mund të merret i holluar me ujë ose lëngje frutash.
 • Nuk rekomandohet të shoqërohet me qumësht pasi ngadalëson proçesin e përthithjes të Fluorit nga organizmi.


Shiko edhe