Bimbovit Gocce * 15 ML

Bimbovit Gocce * 15 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement me Multivitamina për fëmijë.

15 ml

Bimbovit është një suplement, i cili ndihmon në rastet e nevojës së shtuar ose të marrjes më të pakët të vitaminave me anë të dietës ushqimore. 

Vitaminat kanë një rëndësi të madhe për fëmijët pasi nxisin mjaft proçese metabolike, energjitike por dhe në mekanizmat e sistemit imunitar.

Përbërësit:

  • Vitamina C, Acidi folik, Vitamina D dhe Vitamina A forcojnë sistemin imunitar.
  • Vitaminat B (B1, B2, B3, B6, B12 dhe H) ndihmojnë në metabolizmin normal të energjisë.
  • Vitamina D ndihmon në forcimin e kockave dhe dhëmbëve.
  • Vitamina E mbron qelizat nga stresi oksidativ.
Vitamina K kontribuon në mpiksjen normale të gjakut.

Rekomandohen 10 pika në ditë. Mund të ndahet dhe në dy administrime të ndryshme.

Paralajmërime

  • Tundeni mirë para përdorimit.
  • Mbajeni larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç.
  • Suplementet nuk mund të zëvendësojnë dietën ushqimore.
Shiko edhe