Biogena AkutHaut Balance * 60

Biogena AkutHaut Balance * 60

Lekë 4,620.00
Title:  
Suplement ushqimor me efekte intensive në mirëqënien e lëkurës.

60 kapsula

Biogena AkutHaut® Balance ofron një përzierje të sofistikuar të substancave vitale për të mbështetur një pamje të ekuilibruar të lëkurës. 

Zinku dhe vitaminat A dhe C kontribuojnë në mirëqënien e lëkurës, përveç kësaj, zinku dhe vitamina C kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave kundër stresit oksidativ. 

Ekstrakti i Farave të Rrushit, Boswellin® nga Boswellia serrata dhe Yestimun® nga majaja plotësojnë përzierjen për një veprim më intensiv.

Doza e rekomanduar

  • 1 kapsulë në ditë merret me vakt dhe me shumë lëngje.

Shiko edhe