Biogena Diamonds * 90

Biogena Diamonds * 90

Lekë 21,060.00
Title:  

Frymëzuar nga shkëlqimi i diamantit - elegant dhe unik.
Mbi tre vite intensive kërkimi dhe zhvillimi pasionant kanë rezultuar në vizionin e ndritshëm të një unikate produkt i nivelit të lartë.

Mbani brillance tuaj - zhvilluar dhe projektuar për kërkesat më të larta
Qëllimi ynë i deklaruar është të lejojmë që aspektet tuaja personale të shkëlqimit të shkëlqejnë, të çlirojmë potencialin tuaj të pafund dhe kështu të nxjerrim në pah ajo që është ende e fshehur.  Koleksioni i fundit Master 5-në-1 mbështet të gjitha nevojat kryesore të Healthy Life me vetëm tre kapsula në ditë.  Biogena Diamonds® bashkon përzgjedhjen premium të lëndëve të para të markave të provuara në qindra studimet klinike.  Aq brilant sa je ti.

  • MBRONI SHËNDETIN TUAJ - Zotëroni shëndetin tuaj 361°
  • RUANI FOKUSIN TUAJ - Ndiqni rrugën tuaj në mënyrë të vazhdueshme.
  • SIURONI ENERGJINË - Çlironi potencialin tuaj të plotë
  • RUANI EKUILIBRIN TUAJ - Ruani ekuilibrin tuaj të brendshëm
  • MBRONI SHKELQIMIN TUAJ - shkëlqeni nga brenda jashtë
Përmban një sërë vitaminash dhe mineralesh si Vitamina B Kompleks, Vitaminë C, Vitaminë E dhe K, Zink, Selnium, Molibden. Gjithashtu ekstrakte bimore të përfshira në komlekse bimore si Phytogena Blend, Carotinogena Blend.


DOZA E REKOMANDUAR
3 x 1 kapsule në ditë merret me ushqim dhe me shumë lëngje.

Shiko edhe