Biogena Junior Vitamin D3 Drops * 25 ML

Biogena Junior Vitamin D3 Drops * 25 ML

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminën D3 për fëmijë.

25 ml

Vitamina D është një vitaminë e tretshme në yndyrna e gjetur në ushqime si kërpudhat, peshku, gjalpi dhe e verdha e vezës. Vitamina D ka funksione dhe përfitime që janë më të gjera më shumë se çdo vitaminë tjetër.

Ajo kontribuon në:

  • Mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve.
  • Përthithjen dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit.
  • Funksionimin normal të muskujve.
  • Nivele normale të kalciumit në gjak.
  • Funksionimin e sistemit imunitar.
  • Procesin e ndarjes qelizore.
Biogena Junior Vitamin D3 Tropfen përmban vitaminë D3 të tretur në vaj vegjetal. Ato janë të lehta për t'u dozuar individualisht falë pipetës së integruar.

 Rekomandimi ynë i konsumit është përshtatur në mënyrë optimale për nevojat e fëmijëve. Vetëm një pikë përmban 10 μg (400 I.U.) vitaminë D3.

Fëmijët deri në 10 vjeç: 1 pikë (= 400 I.U.) në ditë e marrë me ushqim. 

Fëmijët nga 11 vjeç: 2 pika (= 800 I.U.) në ditë të marra me ushqim. 

Shkundni mirë para përdorimit.

Shiko edhe