Biogena Magnesium-Bisglycinat 125 MG * 90

Biogena Magnesium-Bisglycinat 125 MG * 90

Lekë 4,200.00
Title:  
Magnezi është një mineral thelbësor që kontribuon në funksionimin normal të muskujve, trurit dhe sistemit nervor.

90 kapsula

Magnezi është një mineral që kontribuon në funksionimin e nervave normalë, trurit dhe sistemeve.

Me Bisglicinat Magnezi, një formë organike e magnezit e toleruar mirë dhe e disponueshme
• Magnezi si një kelat i lidhur me aminoacidin L-glicinë me veti të veçanta
• Magnezi luan një rol në funksionin normal të muskujve – si në tensionin e muskujve ashtu edhe në relaksimin e muskujve
• Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe ndihmon në uljen e lodhjes dhe lodhjes.
• Magnezi gjithashtu kontribuon në mbështetjen e funksionimit normal të sistemit nervor dhe psikikës.

Merrni 2 herë në ditë nga 1 kapsulë në ditë me shumë lëngje larg vakteve.

Shiko edhe