Broncoclean Sospensione Orale * 100 ML

Broncoclean Sospensione Orale * 100 ML

Lekë 1,400.00
Title:  
Shtesë ushqimore bazuar në ekstrakte të Adhatoda, Drosera dhe Kamomil.

100 ml

Broncoclean Sospensione Orale është shtesë ushqimore bazuar në ekstrakte të Adhatoda, Drosera dhe Kamomil

  • Adhatoda dhe Drosera promovojnë rrjedhshmërinë e sekrecioneve bronkiale dhe mirëqenien e fytit. 
  • Përveç kësaj, Drosera ka një veprim qetësues në mukozën orofaringeale. 
  • Kamomili lehtëson funksionimin e mukozave të sistemit të frymëmarrjes.

Fëmijët:

  • 12-24 muaj: 2 ml 2 herë në ditë.
  • 24-36 muaj: 3 ml 3 herë në ditë.
  • Nga 36 muaj e lart: 5 ml 3 herë në ditë.

Shiko edhe