Buona BB MIlk 0-12 Mesi * 800 Gr

Buona BB MIlk 0-12 Mesi * 800 Gr

Lekë 3,253.00
Title:  
Qumësht i formuluar posaçërisht për rritjen e shëndetshme të bebeve, që nga lindja deri në moshë 1 vjeçare.

750 g

Buona BB MIlk 0-12 Mesi është qumështi që shijon, i formuluar posaçërisht për nevojat ushqyese të foshnjave nga lindja deri në 1 vjeç për të plotësuar një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Ai përmban:

  • Hekur, i cili kontribuon në zhvillimin normal njohës të fëmijës.
  • Kalcium dhe Vitaminë D, të rëndësishme për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve.
  • Zink i cili, së bashku me Vitaminën D, mbështesin funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Proteina në sasi të mjaftueshme për të plotësuar nevojat ushqyese të fëmijës pas vitit të parë të jetës.
Pa sheqer të shtuar. Pa aroma. Pa Vaj Palme. Pa konservantë dhe ngjyrues.

Kujtesë:

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për fëmijën tuaj dhe duhet të përdoret për aq kohë sa të jetë e mundur. Qumështi i formulës së foshnjës duhet të përdoret kur ushqyerja me gji nuk është e mundur ose nuk është e mjaftueshme. Konsultohuni me pediatrin tuaj për rëndësinë e qumështit pasues.

Doza e rekomanduar

500 ml BBmilk  0-12 muaj shpërndahen gjatë gjithë ditës në mëngjes, drekë dhe çaj ose si pije të ngrohtë ose të ftohtë, në varësi të zakoneve dietike të foshnjës. Sasitë e sugjeruara të qumështit janë indikative dhe i nënshtrohen këshillës së pediatrit tuaj dhe moshës së fëmijës.

Tabela e dozimit

1 gotë ose shishe (afërsisht 260 ml produkt i ripërgatitur) = 240 ml ujë të zier + 8 lugë të BBmilk 0-12 muaj pluhur.
Një filxhan matës të BBmilk 0-12 muaj korrespondon me 4.5 g të barabartë me 21.6 kcal.
Hollimi i BBmilk 0-12 muaj është 13.4%, përftuar duke shtuar një lugë pluhur për çdo 30 ml ujë.

Shiko edhe