Buona BB Milk AR * 400 G

Buona BB Milk AR * 400 G

Lekë 2,240.00
Title:  
Qumësht formulë për bebe, që vuajnë nga refluksi gastroezofageal.

400 g

Buona BB Milk AR është një formulë e veçantë mjekësore, veçanërisht e rekomanduar për trajtimin e sëmundjes gastroezofageale të diagnostikuar dhe e përshtatshme për t'u përdorur që nga lindja.

  • Formula speciale kundër refluksit përftohett me shtimin e farave të Karobit, një trashës natyral i cili rrit viskozitetin e formulës; duhet të përdoret një biberon me një vrimë më të madhe ushqimi.
  • Formula është e pasuruar me: Nukleotide, LipocalTM (një formë inovative e kalciumit), Lipofer® (një formë inovative e hekurit).

Pa vaj Palme.


  • Para përgatitjes lani dhe thani duart tërësisht dhe sterilizoni shishet,
  • vloni sasinë e kërkuar të ujit dhe derdhni në shishe në një temperaturë prej 70 ° C
  • mbushni kupën matëse me produkt të niveluar dhe jo të shtypur;
  • shtoni numrin e caktuar të gotave të matjes së nivelit në shishe
  • mbyllni shishen dhe tundeni për të shpërndarë pluhurin;
  • para se t'ia jepni foshnjës, kontrolloni temperaturën në pjesën e pasme të dorës; temperatura e qumështit nuk duhet të kalojë 37 ° C. 
  • Pas përdorimit, lani dhe thani kupën matëse tërësisht.

Shiko edhe