Buona Difesa Sciroppo * 150 ML

Buona Difesa Sciroppo * 150 ML

Lekë 1,576.00
Title:  
Shurup me bazë Propolis dhe Ekinace për mbrojtje natyrale të organizmit tek fëmijët.

150 ml

Buona Difesa Sciroppo përmban substanca aktive natyrore të afta për të përforcuar mbrojtjen natyrore tek fëmijët. Falë aromës së këndshme të luleshtrydheve, është i përshtatshëm për fëmijët.

Përmban një kombinim të:

  • Propolis i pastër, shumë i përqëndruar në flavonoide, që zgjidhet, kontrollohet dhe testohet mikrobiologjikisht. Karakteristikat e propolisit janë të njohura për shekuj: është një agjent anestezik, anti-infektiv, imunostimulues, antiflogistik dhe lokal.
  • Echinacea Angustifolia ka një veprim imunostimulues, anti-infektiv, antiflogistik dhe antiviral.
  • Trëndafili i egër, i titruar dhe i karakterizuar nga një përmbajtje e lartë e vitaminës C, një antioksidant i fuqishëm.
  • Zinku, me veti të njohura antivirale, i dobishëm në mbështetjen e mbrojtjeve natyrore të trupit.

Veçanërisht e dobishme në dimër, por mund të përdoret edhe në pranverë.


Tundeni shishen para përdorimit.
Përdorni kupën matëse për të matur shurupin sipas dozës së rekomanduar: 0.5 ml produkt për kg të peshës trupore (deri në 10 ml).

Përdorimi i Buona Difesa rekomandohet për cikle 20-ditore, për t'u përsëritur të paktën 2-3 herë gjatë sezonit të dimrit me intervale 10-ditore midis secilit cikël.
Më së miri merret në mëngjes.

Shiko edhe