Buona Difesa Spray Orale * 15 ML

Buona Difesa Spray Orale * 15 ML

Lekë 1,123.00
Title:  
Spraj fyti me bazë propolis dhe Ekinace.

15 ml

Buona Difesa Spray Orale përmban substanca aktive natyrore të afta për të përforcuar mbrojtjen natyrore tek fëmijët. Falë aromës së këndshme të luleshtrydheve, është i përshtatshëm për fëmijët.

Përmban një kombinim të:

  • Propolis i pastër, shumë i përqëndruar në flavonoide, që zgjidhet, kontrollohet dhe testohet mikrobiologjikisht. Karakteristikat e propolisit janë të njohura për shekuj: është një agjent anestezik, anti-infektiv, imunostimulues, antiflogistik dhe lokal.
  • Echinacea Angustifolia ka një veprim imunostimulues, anti-infektiv, antiflogistik dhe antiviral.
  • Trëndafili i egër, i titruar dhe i karakterizuar nga një përmbajtje e lartë e vitaminës C, një antioksidant i fuqishëm.
  • Zinku, me veti të njohura antivirale, i dobishëm në mbështetjen e mbrojtjeve natyrore të trupit.
Shpërndarësi praktik mundëson përdorimin lokal për të përfituar nga veprimi mbrojtës lokal i përbërësve natyralë të Buona Difesa dhe për të mbajtur infeksionet të lokalizuara. 

Veçanërisht e dobishme në dimër, por mund të përdoret edhe në pranverë.

Shtypni shpërndarësin dhe spërkateni në fytin e fëmijës. Mundohuni të shmangni spërkatjen e gjuhës. Spërkatja optimale mundëson që produkti të përhapet mbi fyt për mbrojtje të plotë lokale.

Përdorni sipas dozave të rekomanduara: 2-3 aplikime, 3-4 herë në ditë.

Aplikimi mund të përsëritet nëse nuk ka sukses herën e parë.

Shiko edhe