Buona Energia Oro * 10

Buona Energia Oro * 10

Lekë 1,591.00
Title:  
Suplement ushqimor multivitaminik për fëmijë.

10 ampula

Buona Energia Oro është një produkt ushqyes, i formuluar për fëmijë në mënyrë specifike. Papa Reale Fresca(600mg), Rosa Canina(80mg) , Mirtillo Nero(50mg), vitamina të grupit B (B1, B2, B6) Ushqyesit funksionalë të Buona Energia Oro janë vecanërisht të dobishëm për gjëndjen e lodhjes, astenisë, mbingarkesës dhe në periudhat me lodhje të mëdha për shkak të aktiviteteve shkollore, sportive.

  • Papa Reale Fresca është një substancë ushqyese e shkëlqyer , e pasur me vitamina, aminoacide, enzima që stimulojnë metabolizmin qelizor. Është një rigjenerues natyral, ndaj përdoret te fëmijët vecanërisht si për energji, për tonifikim dhe rigjallërim në rast të astenisë, lodhjes fizike dhe mendore.
  • Rosa Canina përmban Vitaminë C në përqëndrime 50-100 herë më shumë se agrumet ( limoni, portokalli). Gjithashtu ka aktivitet antioksidant dhe një veprim rigjallërues dhe mbështetës për organizmin. Mirtillo Nero është shumë i pasur me aminoacide, polifenole si: resveratrol dhe flovinoid, antioksidante për stresin antioksidativ. 
  • Vitamina të grupit B (B1, B2, B6) në përbërje të një flakon, furnizojnë 100% nevojat ditore të fëmijës. Këto vitamina, e thënë ndryshe “vitamina energjie” esenciale në prodhimin e energjisë dhe për të gjithë funksionet jetësore, janë të rëndësishme për rritjen dhe për mirëqenien psiko-fizike të organizmit

Këshillohet përdorimi i 1 ampule në ditë duke e tretur ose jo në ujë, në mëngjes gjatë ushqimit.

Nuk përdoret në rast të hipersensibilitetit ndaj njërit prej përbërësve ndaloni përdorimin. Në rast se verifikohen fenomene të intolerancës ndërprisni marrjen e produktit

Shiko edhe