Buona Ferrodue * 15 ML

Buona Ferrodue * 15 ML

Lekë 1,580.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekuri, trajtues i mungesës së tij tek fëmijët.

15 ml

Buona Ferrodue është një shtesë ushqimore me pika, i bazuar në Bisglicinat Hekuri, i dobishëm në rast të rritjes së nevojës ose zvogëlimit të marrjes dietike të këtij minerali.

Në veçanti, Hekuri kontribuon në funksionimin normal njohës. I prodhuar me një teknologji të avancuar siguron tolerueshmëri të shkëlqyeshme gastrointestinale si dhe biodisponueshmëri të lartë. 

Përmban derivate të qumështit. Nuk përmban gluten.

Dozimi:
  • Fëmijët nën moshën 1 vjeç: 3 pika / kg në ditë deri në një maksimum prej 1.5 ml (rreth 30 pika).
  • Fëmijët 1-3 vjeç: 1.5 ml në ditë. 
  • Fëmijët mbi 4 vjeç: 2 ml në ditë.

Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

Doza maksimale ditore e hekurit: 

Fëmijët deri në 3 vjeç 1.5 ml 7.5 mg.

Fëmijët e moshës 4-10 vjeç 2 ml 10 mg.

Në përputhje me Dir. 2006/141 / EC. ** e barabartë me 71, 4% VNR (Vlerat e Referencës së Ushqyesve në përputhje me Rregulloren 1169/2011). - 1 pikë siguron 0.25 mg hekur elementar. - 1 ml (rreth 20 pika) siguron 5 mg hekur elementar.

Shiko edhe