Buona Respiro Sciroppo * 140 ML

Buona Respiro Sciroppo * 140 ML

Lekë 1,326.00
Title:  
Shurup me bazë bimore për qetësimin e kollës dhe lehtësimin e simptomave respiratore.

140 ml

Buona Respiro Sciroppo është një shurup qetësues i kollës me shije të këndshme për trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes tek fëmijët e moshës 1 vjeç. 

Falë formulës së tij, e cila bazohet në:

  • Ekstrakte bimore (Ivy, Grindelia, dhe Blackcurrant) dhe Mjaltë, shurupi është ideal për trajtimin e kollës së thatë dhe me sekrecione të shkaktuar nga ftohjet, gripi dhe faringiti. 
  • Veprimi mbrojtës i Mjaltit në mukozën orofaringeale dhe prania e rrëshirave, polisakarideve, flavonoideve të përfshira në ekstraktet e bimore, do të thotë që:
Buona Respiro Syrup është efektiv kundër:

  1. Kollës së Thatë, sepse promovon formimin e një filmi në mukozën orofaringeale, duke rritur hidratimin, lubrifikimin dhe mbrojtjen nga ngacmuesit e jashtëm dhe zvogëlimin e fërkimit në faring të shkaktuar nga kollitja;
  2. Kollës me sekrecione, pasi krijon një efekt zbutës dhe rrjedhës që ndihmon në eliminimin e mukusit.

Përdorni gjithmonë dozat e rekomanduara më poshtë, përveç nëse këshillohet ndryshe nga mjeku juaj:
- 1 deri në 3 vjeç: 5 ml deri në 2 herë në ditë;
- mbi 3 vjeç: 5 ml deri në 4 herë në ditë.

Mund të jetë e dobishme të administroni dozën e fundit pak para se të shkoni në shtrat.

Shurupi mund të merret ashtu siç është, ose të hollohet në një sasi të vogël të lëngut të ftohtë ose të ngrohtë (qumësht, çaj, ujë).
Lani kapakun matës pas çdo përdorimi dhe sigurohuni që e keni mbyllur siç duhet shishen.
Pasi të jetë hapur, përdorni produktin brenda tre muajve.

Tundeni shishen para përdorimit.

Shiko edhe