Buona Simbiosistem Fermenti Lattici * 20

Buona Simbiosistem Fermenti Lattici * 20

Lekë 1,513.00
Title:  
Suplement ushqimor për balancimin e florës bakteriale të traktit gastro-intestinal.

20 bustina

Simbiosistem Gocce Fermenti Lattici është integrator me përmbajtje të Lattobacillus acidophilus dhe Lattobacillus plantarum dhe Prebiotikë (fibra) të dobishme në rast të kapsllëkut, dysbiozës për shkak të ushqimit të pasaktë ose ndryshimit të florës së zorrëve pas terapisë me antibiotikë. Prebiotikët dhe probiotikët së bashku formojnë një "simbiotik", një sistem efektiv për të furnizuar njëkohësisht trupin me fermente laktike dhe ushqimin e tyre specifik. 

Simbiosistem (që korrespondon me 2 bustina) përmban:

  • 20 miliardë Lactobacilli të gjallë (Lattobacillus acidophilus dhe Lattobacillus plantarum), fermente laktike thelbësore për ruajtjen e ekuilibrit të florës bakteriale të zorrëve, shpesh të komprometuara nga kapsllëku dhe zakonet e këqija të ngrënies.
  • 2 gram Fibër (BENEO®, Inulinë Çikore dhe Oligofruktozë) të cilat ndihmojnë në ruajtjen e funksionit fiziologjik të zorrëve, duke përmirësuar aktivitetin e zorrëve dhe duke zvogëluar kohën e tranzitit.

Këshillohet përdorimi:

-Tek fëmijët nga 0 deri në 1 vjeç: 1 bustinë në ditë.
-Tek fëmijët gjatë vitit dhe tek të rriturit: 2 bustina në ditë në një administrim të vetëm.
Tresni përmbajtjen e bustinave në një gotë me ujë, qumësht, lëng ose pije të tjera sipas dëshirës tuaj, për sa kohë që nuk është e nxehtë. 

Për të rritur vetitë ushqyese të SIMBIOSISTEM, konsumi ideal është në mëngjes gjatë ushqimit ose pasdite si mesvakt, ndoshta i tretur në një gotë qumësht të skremuar pjesërisht për të marrë një pije të këndshme me shije vanilje me vetëm 65 Kcal ose shtuar në një kavanoz me kos me yndyrë të ulët: e ëmbëlson dhe aromatizon atë me një vlerë totale të energjisë prej rreth 55 Kcal.

Shiko edhe