Buonavit Baby * 20 ML

Buonavit Baby * 20 ML

Lekë 1,280.00
Title:  
Suplement ushqimor multivitaminik për fëmijë.

20 ml

Buonavit Baby është një shtesë dietike e bazuar në vitamina e formuluar posaçërisht për foshnjat dhe fëmijët: mund të administrohet që nga lindja.

  • Vitaminat A, B6, B12, D dhe Acid Folik kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitaminat B1, B2, B6, B12, dhe B3 ndihmojnë metabolizmin normal të energjisë, si dhe funksionimin e sistemit nervor.
  • Vitamina D, përveç kësaj, është e nevojshme për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët.

Doza e rekomanduar është: 

-0.5 ml në ditë për foshnjat deri në 1 vjeç,

-1 ml në ditë për fëmijët 1 vjeç e lart, përveç nëse udhëzohet ndryshe nga mjeku juaj. 

Përdorni pikatoren e diplomuar të përfshirë në paketë.

Shiko edhe