BuonaVit D3F * 12 ML

BuonaVit D3F * 12 ML

Lekë 1,425.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Vitaminë D dhe Fluor.

12 ml

BuonaVit D3F është një suplement ushqimor me vitaminë D dhe Fluor, të cilët janë thelbësorë për zhvillimin e kockave gjatë rritjes dhe mineralizimit të dhëmbëve.

Produkti përmban:

  • Vitamina D stimulon thithjen e kalciumit dhe fosforit në zorrë dhe ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të kalciumit në gjak. Përveç kësaj, Vitamina D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Për të parandaluar sëmundjen e rakitizmit dhe mungesën e vitaminës D tek foshnjat, fëmijët dhe adoleshentët, doza e rekomanduar është 400 IU vitaminë D që nga muajt e parë të jetës. Në veçanti, të gjithë foshnjat si me gji ashtu edhe me ushqim formulë duhet të marrin suplement të vitaminës D.
  • Fluori është një mikronutrient që promovon mineralizimin e dhëmbëve dhe parandalon prishjen e dhëmbëve.

Doza e rekomanduar është 4 pika një herë në ditë, ekuivalente me 10 mcg (400 IU) vitaminë D3 dhe 0,25 mg Fluoride, përveç rasteve kur udhëzohet ndryshe nga mjeku.
Përdorni pikatoren e dhënë. Një pikë përmban 100 IU vitaminë D3.
Shkundni mirë para përdorimit.

Shiko edhe