Buonavit D3K * 12 ML

Buonavit D3K * 12 ML

Lekë 1,700.00
Title:  
Buonavit D3K është një produkt ushqyes me vitaminë D dhe K. Shtesa ushqimore e vitaminës D është e rekomanduar mbi të gjitha gjatë muajve të parë të jetës.

12 ml

Buonavit D3K është një produkt ushqyes me Vitaminë D dhe K. 

  • Shtesa ushqimore e vitaminës D është e rekomanduar mbi të gjitha gjatë muajve të parë të jetës.
  • Vitamina D stimulon përthithjen nga trakti gastro-intestinal të kalciumit dhe të fosforit dhe ndihmon në mbajtjen në normë të Ca në gjak. 
  • Gjithashtu vit D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.
  • Vitamina K është e nevojshme për sintezën e faktorëve të koagulimit të gjakut.

Këshillohet përdorimi i 4 pikave , 1 herë në ditë , kjo është e barazvlefshme me marrjen ditore të 400UI.

Shiko edhe