Byta D Gocce Vitamina D * 15 ML

Byta D Gocce Vitamina D * 15 ML

Lekë 980.00
Title:  
Suplement ushqimore me bazë Vitamin D e cila ndihmon në mirëqenien e kockave dhe dhëmbëve.

15 ml

  • Luan një role të rëndësishëm në parandalimin e rakitizmit dhe në formimin e kockave.
  • Vitamina D ndihmon në përthithjen e kalciumit dhe fosforit në organizem.


Doza e rekomanduar: 4 pika në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe