Calenduvis Gocce Oculari 15 ML

Calenduvis Gocce Oculari 15 ML

Lekë 1,070.00
Title:  
Solucion për qetësimin e skuqjes dhe irritimin e syve.

15 ml

Indikacioni kryesor: Hidratim, rifreskim dhe lehtësim i syve të irrituar.

Indikacione të tjera: Sy të thatë / Sy të skuqur (në rastet e përdorimit të zgjatur të lenteve të kontaktit) /  Sy të irrituar (shkaktuar nga leximi i tepërt ose përdorimi i lartë i kompjuterit) /  Siklet në sy (për shkak të mjediseve të mbyllura, me tym ose me ajër të kondicionuar, ndjesi të trupit të huaj nga ekspozimi i tepërt në rrezet e diellit, erës, pluhurit).

Përfitimet:

- Jep efekt të menjëhershëm
- Për përdoruesit me dhe pa lente kontakti
- I përshtatshëm për të gjitha llojet e lenteve të kontaktit
- Komode për tu marrë me vete gjatë udhëtimeve (mbajtja në çantë / xhep)
- Hidratim i syrit (si rezulatat i ekstraktit të Boronicës)
- Nuk shkakton djegie (i përafrohet ph-it natyral të syrit-7.2)
- Pa efekte anësore
- Ekstrakti  Marigold njihet për vetitë e tij anti-inflamatore
- 200 aplikime të mundshme
- Pajisje mjekësore sterile
- Përdoret 3 muaj pasi është hapur 
- I përshtatshëm për fëmijë (nga 3 vjeç e lart)
- Nuk përmban Klorur Benzalkoniumi, kloreheksidinë, Thimerosal.

Doza e rekomanduar është 3 herë në ditë nga 2 pika në secilin sy.

Shiko edhe