Calma Bimbi Gocce * 30 ML

Calma Bimbi Gocce * 30 ML

Lekë 900.00
Title:  
Suplement ushqimor, me bazë bimore me veti relaksuse të gjendjeve të irrituara të fëmijëve.

30 ml

Calma Bimbi Gocce është një preparat i marrë nga ekstrakte bimore të titruara dhe të standardizuara të Passiflora dhe Balsamit të Limonit, nga kultura të nënshtruara kontrolleve rigoroze të cilësisë, të treguara për të favorizuar dhe ndihmuar relaksimin fiziologjik gjatë ditës.

  • Disa forma të shqetësimit fizik dhe mendor shfaqen shpesh tek fëmija, me shpërthime zemërimi dhe të qara të zgjatura, pak nevojë për gjumë, të alternuara me periudha të shkurtra vëmendjeje dhe përqendrimi. Besohet se këto shqetësime janë për arsye psikologjike që lidhen me mjedisin ku jeton fëmija, por në realitet shkaqet nuk kuptohen plotësisht.
Ekstraktet dhe vajrat esenciale të përdorura në Calma Gocce (ekstrakti i Passiflora, ekstrakt Melissa dhe vaj esencial) nuk paraqesin, në dozat e rekomanduara, efekte anësore apo kundërindikacione, kështu që ato mund të shfrytëzohen gjerësisht për të ndihmuar në qetësinë, qetësinë dhe relaksimin e fëmijës. gjate dites. 

Për më tepër, duke pasur parasysh sigurinë, cilësinë, këndshmërinë dhe prakticitetin e përdorimit, është veçanërisht i përshtatshëm për të gjithë moshën pediatrike, nga muajt e parë deri në moshën 12 vjeç.

Doza maksimale e rekomanduar ditore prej 20 pikash përmban: 133 mg ekstrakt të thatë Passiflora, 67 mg ekstrakt të thatë Melissa, 0,5 mg vaj esencial Melissa.

Shiko edhe