Caudalie Anti-Wrinkle Face Suncare SPF 50 * 50 ML

Lekë 4,200.00
SPF:  
Krem anti-rrudhë dhe me faktor të lartë mbrojtjeje ndaj diellit.

50 ml

Caudalie Anti-Wrinkle Face Suncare është një krem me faktor të lartë mbrojtje ndaj diellit dhe njëkohësisht siguron një efekt anti-rrudhë.

  • I pasur me Ujë të Rrushit Organik, siguron një mbrotje me spektër të gjerë ndaj rrezatimeve UVA/UVB, duke parandaluar fotoplakjen dhe minimizuar rrudhat.

Tekstura e tij e lehtë, jo ngjitëse, lë një aromë freskie dhe qetësie në lëkurë.

Ushqen dhe hidraton lëkurën.

Paketim biodegradabël.

Aplikoni një sasi të mjaftueshme kremi në fytyrë dhe qafë para ekspozimit në diell. Përsëriteni aplikimin disa herë gjatë ditës, sidomos pas notit.

Shiko edhe