Caudalie Resveratrol Lift Lightweight Firming Cashmere Cream *40 ML

Lekë 5,900.00
Title:  
Krem hidratues i përbëre nga acidin hialuronik, resveratrol 500 dhe kolagjen vegan që korrigjon rrudhat dhe vijat e holla. 

40 ml

Caudalie Firming Cashmere Cream është një fluid kundër rrudhave i bazuar në Acidin hialuronik, Resveratrol 500 dhe Kolagjenin vegan që korrigjon rrudhat dhe vijat e holla. 

Dyfishon prodhimin natyror të acidit hialuronik dhe pesëfishon prodhimin e kolagjenit.

Rezultati: Lëkura e hidratuar.

  • Ky fluid është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Jo-komedogjen.
  • Testuar nën kontrollin dermatologjik.
  • 97% e përbërësve janë me origjinë natyrore.

Të aplikohet në mëngjes në fytyrë dhe qafë, vetëm ose pas serumit.

Shiko edhe