Caudalie Vinoperfect Glycolic Peel Mask *75ML

Caudalie Vinoperfect Glycolic Peel Mask *75ML

Lekë 3,540.00
Title:  
Maskë peeling e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave e cila mundëson ndriçimin dhe unifikimin e lëkurës.

75 ml

Caudalie Glycolic Peel është një maskë peeling e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave.

Kjo maskë përmban disa përbërës aktivë të cilët veprojnë në mënyrë efikase:

  • Viniferine - një përbërës aktiv që vepron mbi njolla të errëta dhe kontribuon për një lëkurë të shndritshme.
  • Papaja – një përbërës aktiv që përsosës shkëlqimit, çliron lëkurën nga teprica e qelizave të vdekura, dhe unifikon lekuren
  • Acid Glikolik - një përbërës aktiv peeling i cili rafinon poret dhe zvogëlon njollat ​​dhe hiper-pigmentimin.


Të aplikohet 2 herë në javë në një lëkurë të thatë duke shmangur konturin e syve. Lëreni të veprojë për 10 minuta, pastaj shpëlajeni me ujë.

Shiko edhe