Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer SPF 20 * 40 ML

Lekë 4,090.00
Color:  
Light
Medium
Hidratues me veti korrigjuese për fytyrën, që mbulon papërsosmëritë dhe unifikon fytyrën ndërkohë që ofron një mbrojtje nga dielli.

40 ml

Caudalie Vinoperfect Radiance Tinted Moisturizer SPF 20 është i përbërë nga Acidi Hialuronik, pigmentet minerale dhe Viniferina 500.

  • Pigmentet minerale shkrihen në lëkurë për të mbuluar papërsosmëritë e lëkurës dhe ofrojnë një pamje të unifikuar në mënyrë të përkryer.
  •  Njollat ​​janë më pak të dukshme dhe më të reduktuara.
  • 0% paraben, 0% fenoksyetanol, 0% ftalate, 0% vajra minerale, 0% natriumi laureth sulfate.Jo komedogjene.

Vjen në dy nuanca: light dhe medium.

Të aplikohet në mëngjes në fytyrë dhe qafë. 

Shmangni konturin e syve.

Shiko edhe