Chela Mag B6 Junior * 15

Chela Mag B6 Junior * 15

Lekë 1,830.00
Title:  
Shtesë ushqimore në formë të pluhurit, i destinuar për fëmijët mbi moshën 3 vjeçare, për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të trupit për magnez dhe vitaminë B6.

15 bustina

Chela Mag B6 Junior është i vetmi produkt me magnez për fëmijë, që përmban formë shumë të përthithshme dhe hipoalergjike të magnezit në formën e kelatit aminoacid Albion® (Magnez bisglicinat), i pasuruar me Vitaminë B6, e cila kombinohet me magnezin në proceset metabolike.
Kërkimet shkencore kanë vërtetuar se magnezi, së bashku me vitaminën B6, është përgjegjës për funksionimin e duhur të sistemit nervor dhe ruajtjen e funksioneve të duhura psikologjike, gjë që është jashtëzakonisht e rëndësishme në rritjen e fëmijëve. 

Ndihmon në uljen e ndjenjës së lodhjes dhe rraskapitjes, ndihmon në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm dhe ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të elektroliteve. Magnezi është gjithashtu i përfshirë në metabolizmin e duhur të energjisë dhe ndihmon në sintezën e proteinave.

1 bustinë në ditë, mundësisht pas mëngjesit ose vaktit kryesor.

Shiko edhe