Chicco baby laundry detergent 1.5l

Chicco Baby Laundry Detergent 1.5 L

Lekë 800.00
Title:  
Detergjent rrobash për bebe.

1.5 litër

Formuluar posaçërisht për pastrimin e rrobave të foshnjës.
Falë formulës së saj me Aloe vera, ajo në mënyrë efektive heq njollat dhe aromat duke i lënë rrobat të pastra dhe me aromë delikate.
Efektive për larjen e rrobave me duar ose makineri, në temperatura të ulëta dhe në temperatura të larta.

Formulë hipoalergjike, e cila minimizon rrezikun e alergjive dhe dermatologjikisht e testuar në lëkura sensitive.
Formulë e përqendruar, numri i larjeve standarde: 27.

-

Shiko edhe