Chicco Dentifricio 12+ Fragola 50 ML

Lekë 500.00
Title:  
Pastë dhëmbësh me luleshtrydhe.

50 ml

Linja e re delikate e kujdesit oral të Chicco, respekton më së miri gingivat e ndjeshme dhe smaltin e dhëmbëve të fëmijëve.
Projektuar posaçërisht për dhëmbët e parë, formula e saj është ideale për të mos i dëmtuar ato ( Mosha 12 +).
  • Pasta nuk përmban fluor dhe ndihmon në rritjen e shëndetshme të dhëmbëve.
  • Xylitoli ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve.
  • Prania e kalciumit ndihmon në forcimin e dhëmbëve të qumështit.
  • Niveli i ulët REA (Gërryerja relative e smaltit) në pastën e dhëmbëve, nuk dëmton smaltin e dhëmbit të foshnjës gjatë larjes, duke i mbajtur ato të sigurt dhe të mbrojtur.
  • Shije luleshtrydheje.
Pa konservues. Pa SLS.

Për një higjienë ideale orale, rekomandohet të lahen dhëmbët të paktën dy herë në ditë.

Shiko edhe