Childs Farm 2 in 1 Shampoo & Conditioner Organic Rhubarb & Custard* 250 ML

Childs Farm 2 in 1 Shampoo & Conditioner Organic Rhubarb & Custard* 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo dhe balsam për fëmijet e të gjitha moshave.

250 ml

Shampo dhe balsam 2 në 1 pastron dhe zbutë flokët, aromat me krem vanilje dhe ekstrakt organik raven.

  • Projektuar për të gjitha llojet e flokëve.
  • Përmban përbërës natyralë me prejardhje natyrale, dhe mund të përdoren edhe tek lëkurat më të ndjeshme.


Masazhoni një sasi në flokë të lagur, duke u fokusuar në vijën e flokëve dhe skalpin e kokës. Më pas shpëlajini flokët me ujë të ngrohtë të rrjedhshëm. Përsëriteni procesin nëse flokët janë të gjatë, të trashë ose të prirur për t'u ngatërruar.

Shiko edhe