Childs Farm Baby Bedtime Bubbles Organic Tangerine * 250 ML

Childs Farm Baby Bedtime Bubbles Organic Tangerine * 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo delikate për lëkurën e foshnjeve.

250 ml

Shampo me mandarinë për lëkurat delikate.

  • Krijonë flluska aromatike të këndshme.
  • Të gjitha produktet janë bërë me përbërës natyrale që nuk irritojnë lëkurën.


Hidhni një sasi të bollshme nën ujë të rrjedhshëm të ngrohtë për të krijuar flluska të shkumëzuara dhe aromatike.

Të aplikohet në lëkurë të lagur dhe me pas të shpëlahet.


Shiko edhe