Childs Farm Baby Bedtime Pillow Spray * 100 ML

Childs Farm Baby Bedtime Pillow Spray * 100 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Spray që ndihmon në relaksimin dhe vendosjen në gjum të foshnjeve mbi 6 muaj.

100 ml

Ky spërkatës jastëkësh është zhvilluar me të njëjtën përzierje aromash qetësuese dhe është projektuar për të plotësuar rutinën e gjumit të foshnjës suaj.

  • Ky spray gjumi është i përshtatshëm për foshnjat mbi 6 muajsh. Spërkateni në shtrat përpara se të vendosni të voglin tuaj për të krijuar një mjedis qetësues dhe të qetë.

Spërkateni mbi këllëfët e jastëkut, çarçafët ose batanijen përpara se ta vendosni të voglin tuaj në gjumë.

Shiko edhe