Childs Farm Baby Bubble Bath Oat Oil Unfragranced *250 ML

Childs Farm Baby Bubble Bath Oat Oil Unfragranced *250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo me veti hidratuese për lëkurat delikate.

250 ml

Shampo me përmbajtje vaji tërshërë për të ndihmuar në mbrojtjen dhe zbutjen e lëkurës së foshnjave tuaja.

  •  Projektuar për të pastruar dhe hidratuar të gjitha llojet e lëkurave.
  • I përshtatshëm për të sapolindurit dhe për lëkura të ndjeshme dhe që mund të jenë të prirura ndaj ekzemës.
  • I regjistruar në The Vegan Society dhe i certifikuar nga Cruelty Free International.


Hidhni një sasi të madhe nën ujë të ngrohtë të rrjedhshëm për të krijuar flluska shkumëzuese .Nëse produkti hyn në sy, shpëlajeni mirë me ujë. Rekomandohet vetëm për përdorim të jashtëm. Nëse shfaqen acarim, lani me ujë të bollshëm dhe ndaloni përdorimin.

Shiko edhe