Childs Farm Baby Moisturiser Shea & Cocoa Butter

Lekë 2,150.00
Size:  
Hidratues për trupin e fëmijëve.

500 ml 250 ml

Hidratuesi mund të përdoret në të gjithë trupin.

  • Përmban gjalpë shea dhe kakao.
  • I përshtatshëm për të sapolindurit.
  •  I miratuar nga dermatologu për lëkurë të ndjeshme dhe të prirur ndaj ekzemës.


Aplikojeni 2 herë në ditë për të mbajtur lëkurën plotësisht të hidratuar dhe për të shmangur irritimin

Shiko edhe