Childs Farm Baby Nappy Cream Unfragranced* 100 ML

Childs Farm Baby Nappy Cream Unfragranced* 100 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Krem për ndërrimin e pelenave për bebet.

100 ml

Krem për pelenat i cili hidraton zonën më delikate të foshnjave ,për ta mbrojtur dhe parandaluar acarimin.

  • Pa parfum.
  • E shkëlqyeshme për të rriturit, me lëkurë të ndjeshme dhe me ekzem.


Aplikoni kremin në lëkure të pastër pas çdo ndërrimi të pelenës për të siguruar që lëkura të jetë e shëndosh dhe e hidratuara.

Shiko edhe