Childs Farm Baby Shampoo Unfragranced * 250 ML

Childs Farm Baby Shampoo Unfragranced * 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo për bebet e porsalindura.

250 ml

Shampo pa aromë, mjaft e butë për t'u përdorur në kokat e bebeve për të pastruar lëkurën e vdekur dhe njollat nga irritim.

Të aplikohet në duar me pas të masazhohet tërësisht në flokë dhe të shpëlahet.

Shiko edhe