Childs Farm Blackberry & Apple Hair & Body Wash

Lekë 1,300.00
Size:  
Shampo për flokët dhe trupin me bazë molle dhe fruta pylli.

250 ml 500 ml

Shampo për flokët dhe trupin me aromë frutash me vaj Argani, i cili është i përshtatshëm edhe për lëkurën më të ndjeshme.

  • Përdoreni në të gjithë trupin dhe flokët, lëkura ngelet e hidratuar dhe e lëmuar.
  • E shkëlqyeshme për të vegjlit me lëkurë të ndjeshme dhe të prirur ndaj ekzemës, kjo gamë gjithëpërfshirëse është e përshtatshme për përdorim në të gjitha llojet e flokëve dhe lëkurave.


Të aplikohet një sasi në gjithë flokët dhe trupin, me pas shpëlajeni me ujë të rrjedhshëm.

Shiko edhe