Childs Farm Bubble Bath Blueberry & Organic Mango * 250 ML

Childs Farm Bubble Bath Blueberry & Organic Mango * 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo për fëmijet me mango dhe fruta pylli.

250 ml

Shampo është e përshtatshme për të sapolindurit.

  • Përmban ekstrakt boronicë dhe mango.
  • Projektuar për të pastruar dhe hidratuar të gjitha llojet e lëkurave.


Të aplikohet nje sasi në ujin e ngrohtë të rrjedhshëm. Nëse produkti hyn në sy, shpëlajeni mirë me ujë. Rekomandohet vetëm për përdorim të jashtëm.

Shiko edhe