Childs Farm Bubble Bath Organic Fig * 250ML

Childs Farm Bubble Bath Organic Fig * 250ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo për fëmijët që krijon flluska.

250 ml

Childs Farm Bubble Bath Organic Fig është shampo për fëmijët me flluska organike me fiq.

Ofron një kombinim unik të flluskave të shkumëzuara për një banjë argëtuese dhe me përbërës hidratues për ruajtjen e shëndetit të mirë të lëkurës edhe për lëkurën më delikate.

  • Përdoret tek të porsalindurit dhe foshnjat të moshës 0-3 muajsh dhe fëmijëve të moshës 0-18 muajsh me ekzemë të diagnostikuar.
  • I miratuar nga dermatologu dhe pediatri si i përshtatshëm për të sapolindurit edhe për lëkura që mund të jenë të prirura ndaj ekzemës.

Të aplikohet një sasi në lëkurë të masazhohet dhe me pas të shpëlahet.

Shiko edhe