Childs Farm Bubble Bath Organic Raspberry

Lekë 2,150.00
Size:  
Shampo delikate për fëmijët.

250 ml 500 ml

Shampo me përbërës natyralë dhe vajra esencialë që kujdeset për flokët dhe lëkurën e të porsalindurve, foshnjave dhe fëmijëve.

  • Produktet janë të testuara dhe miratuara dermatologjikisht dhe të miratuara nga pediatri, si të përshtatshme për të sapolindurit dhe fëmijët me lëkurë të ndjeshme dhe të prirur ndaj ekzemës.

Të aplikohet një sasi në flokë dhe lëkurë të lagur, me pas të shlahet me ujë të rrjedhshëm.

Shiko edhe