Childs Farm Hair & Body Wash Organic Sweet Orange * 250 ML

Childs Farm Hair & Body Wash Organic Sweet Orange * 250 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Shampo për flokët dhe trupin me bazë portokalli.

250 ml

Shampo për flokët dhe trupin me portokall të ëmbël organik.

  •  Përmban vaj argani për hidratimin maksimal.
  •  Përdoreni në të gjithë trupin dhe flokët.
  •  E shkëlqyeshme për të vegjlit me lëkurë të ndjeshme dhe të prirur ndaj ekzemës.


Të aplikohet në flokë dhe trup, masazhoni mirë dhe shpëlajeni.

Shiko edhe