Childs Farm Hair & Body Wash Watermelon & Organic Pineapple

Lekë 1,300.00
Size:  
Shampo për trupin dhe flokët me shalqi dhe ananas organik.

250 ml 500 ml

Childs Farm Hair & Body Wash Watermelon & Organic Pineapple Shampo për trupin dhe flokët për lëkurat delikate.

  • Përmban Ekstrakt Shalqi dhe Ananas organik që hidraton dhe ushqen lëkurën.
Të gjitha produktet e Childs Farm janë bërë me përbërës natyralë me prejardhje natyrale, kështu që ju mund t'i përdorni me besim edhe në lëkurën më të ndjeshme.

Të aplikohet një sasi në flokë dhe lëkurë të lagur dhe me pas të shpëlahet.

Shiko edhe